Immortal Romance

Immortal Romance är en vampyrinspirerad spelautomat som har blivit mycket uppskattad bland casinospelare och spelutvecklaren som kan stoltsera med denna produkt är välkända Microgaming. Denna spelautomat som lanserades i slutet av år 2011 har ett klassiskt upplägg och består av 5 hjul och 3 rader och det finns hela 243 sätt att vinna. Den teoretiska återbetalningen till spelaren, RTP, ligger på 96,86 %.

Bakgrund och tema

Immortal Romance bygger på en berättelse om förbjuden kärlek som har tydliga inslag av vampyrhistorier. Jag är inget större fan av vampyrhysterin utan jag tycker att om man har sett ett avsnitt från en vampyrserie eller en vampyrfilm så har man sett alla. Men även om temat i sig inte tilltalar mig så har Microgaming levererat en spelautomat som känns mycket välarbetad. Spelplanen tar plats på en kyrkogård full med gravstenar. På symbolerna som tar plats på hjulen ser vi bland annat de fyra huvudkaraktärerna i spelautomatens berättelse.

I spelet finns flera bonusfunktioner. Kommer det upp tre eller fler Scatter-symboler i följd på en vinstlinje aktiveras bonusläget Chamber of Spins. Här får spelaren välja en av de fyra huvudkaraktärerna i spelets berättelse som alla har olika egenskaper som ger belöning. Vidare har spelautomaten en så kallad Wild Desire Bonus, som aktiveras slumpmässigt. Då finns det chans till att Wilds dyker upp på upp till fem hjul.

En odödlig klassiker bland spelautomater

Immortal Romance är en snyggt designad spelautomat med häftiga animationer. Bakgrundsmusiken passar temat perfekt och underhållningsvärdet är på topp så det är inte svårt att förstå att denna spelautomat har fångat många spelares intresse. Är du liksom jag ibland lite för bekväm för att manuellt trycka varje gång man vill snurra på hjulen finns autospelsknapparna under expertmenyn som du hittar längst ned till höger av spelfönstret.